Cukerančići 500 g

VLASTITA PROIZVODNJA
TRADICIJA I KVALITETA

35,00 Kn

1 Kg = 70,00 kn

Sastojci:  pšeničnobrašno T-550, šećer, margarin (biljne masti (palmina mast, palmin stearin, kokosova mast, mast palmine koštice) ,biljna ulja ( soja), voda, kuhinjska sol 0,4  %, emulgatori E-322  sojalecitin, E-471, konzervans E-200, regulator kiselosti limunska kiselina E-330, aroma, bojilo beta karoten E- 160 a), jaja,bijelo suho vino (11,5 vol. % alk., sulfiti) , tvar za rahljenje E-503, vanilin šećer (šećer, aroma vanilin),prašak za pecivo (tvari za rahljenje E-500, E-450, kukuruzni škrob), obrano  mlijeko u prahu, sol, limun šećer ( šećer, aroma limuna)

Proizvod može sadržavati tragove sezama i orašastih  plodova

Cijene su izražene u kunama s PDV-om! Zbog ograničenosti prostora pojedini proizvodi nisu dostupni u nekim prodavaonicama. Dodatni popust od 10% na jednokratnu kupnju iznad 1000 kuna ne obračunava se na akcijske artikle i artikle na popustu i rasprodaji. Rasprodaja pojedinih artikala provodi se zbog ukidanja iz asortimana i traje do prodaje zaliha. Popust na pojedinim artiklima provodi se zbog kraćih rokova trajanja i vrijedi do prodaje zaliha. Artikli označeni oznakom Novo - promocija imaju redovnu maloprodajnu cijenu. Redovna maloprodajna cijena (Novo - promocija) ne odnosi se na markete Apollo i Zdravljak u Rapcu, te na prodavaonice Ravni, AC Marina i Allegro! Akcijska prodaja, rasprodaja i popust ne provode se u marketu Zdravljak u Rapcu, te u prodavaonicama AC Marina i Allegro!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se