Išleri 500 g

VLASTITA PROIZVODNJA
TRADICIJA I KVALITETA

35,00 Kn

1 Kg = 70,00 kn

Sastojci: pšenično brašno T-550, margarin (biljne masti ( palmina mast, palmin stearin, kokosova mast, mast palmine koštice) i biljna ulja (soja, voda,  kuhinjska sol 0,4 %, emulgator E-322 soja lecitin, E-471, konzervans E-200, regulator kiselosti limunska kiselina E-330, aroma, bojilo beta karoten E-160 a), voćni namaz miješano voće (voćna kaša 45 % (u promjenljivim omjerima:  jabuke, šljive, višnje), šećer,  regulator kiselosti limunska kiselina, tvar za želiranje  pektin, konzervans  kalijev sorbat, sumporni dioksid), šećer, jaja, kukuruzni škrob, vanilin šećer (šećer, aroma vanilin), prašak za pecivo ( tvari za rahljenje E-500, E-450, kukuruzni škrob), limun šećer (šećer, aroma limuna)

Proizvod može sadržavati tragove mlijeka i mliječnih tvari uključujući laktozu, te sezama i orašastih plodova

 

Cijene su izražene u kunama s PDV-om! Zbog ograničenosti prostora pojedini proizvodi nisu dostupni u nekim prodavaonicama. Dodatni popust od 10% na jednokratnu kupnju iznad 1000 kuna ne obračunava se na akcijske artikle i artikle na popustu i rasprodaji. Rasprodaja pojedinih artikala provodi se zbog ukidanja iz asortimana i traje do prodaje zaliha. Popust na pojedinim artiklima provodi se zbog kraćih rokova trajanja i vrijedi do prodaje zaliha. Artikli označeni oznakom Novo - promocija imaju redovnu maloprodajnu cijenu. Redovna maloprodajna cijena (Novo - promocija) ne odnosi se na markete Apollo i Zdravljak u Rapcu, te na prodavaonice Ravni, AC Marina i Allegro! Akcijska prodaja, rasprodaja i popust ne provode se u marketu Zdravljak u Rapcu, te u prodavaonicama AC Marina i Allegro!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se