O nama

Jedinstvo d.o.o. najstarija je labinska tvrtka koja se bavi proizvodnjom kruha, peciva i slastičarskih proizvoda s dugogodišnjom tradicijom još od daleke 1953. godine.
Priprema i proizvodnja naših proizvoda uključuje pomno odabrane domaće kvalitetne sastojke, izvornu recepturu sa mnogo truda i ručnog rada naših vrijednih radnika. Uveden je i HACCP standard te posjeduje certifikat koji garantira visoku kvalitetu dnevno svježih pekarskih i slastičarskih proizvoda.
Društvo je u 100 % privatnom vlasništvu.
Jedinstvo d.o.o. tijekom godina poslovanja bilježi kontinuirani rast i razvoj poslovanja unatoč često puta složenim i društvenim i tržišnim okolnostima. Tržišno prilagodljiva poslovna politika orijentirana kupcima kao i stalno ulaganje u kvalitetu proizvoda rezultiralo je proširenjem trgovačke mreže tako da je danas Jedinstvo vodeća trgovačka kuća na Labinštini koja raspolaže s 30 prodajnih mjesta kako u Gradu Labinu tako i na području susjednih Općina.
Zahvaljujući, prije svega, dugogodišnjem povjerenju i vjernosti kupaca, nudimo im vrlo povoljne prodajne cijene s naglaskom na povoljan omjer cijene i kvalitete proizvoda i usluga.
Naš je cilj zadovoljan i lojalan kupac koji svakodnevno kupuje povoljno, kvalitetno, ugodno i sigurno. Ono što naši potrošači cijene jest zastupljenost domaćih robnih brendova i proizvođača, opuštena atmosfera, posvećenost naših djelatnika prema kupcima s personaliziranim odnosom.

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više