Pandišpanja 1100 g

VLASTITA PROIZVODNJA
TRADICIJA I KVALITETA

100,00 Kn

1 Kg = 90,91 kn

Sastojci: jaja, šećer, pšenično brašno T-550, suncokretovo ulje, vanilin šećer (šećer, aroma vanilin),  limun šećer (šećer, aroma limuna), prašak za pecivo (tvari za rahljenje E-450, E-500,  kukuruzni škrob) 

Proizvod može sadržavati tragove mlijeka i mliječnih tvari, soje, sezama i orašastih plodova

Cijene su izražene u kunama s PDV-om! Zbog ograničenosti prostora pojedini proizvodi nisu dostupni u nekim prodavaonicama. Dodatni popust od 10% na jednokratnu kupnju iznad 1000 kuna ne obračunava se na akcijske artikle i artikle na popustu i rasprodaji. Rasprodaja pojedinih artikala provodi se zbog ukidanja iz asortimana i traje do prodaje zaliha. Popust na pojedinim artiklima provodi se zbog kraćih rokova trajanja i vrijedi do prodaje zaliha. Artikli označeni oznakom Novo - promocija imaju redovnu maloprodajnu cijenu. Redovna maloprodajna cijena (Novo - promocija) ne odnosi se na markete Apollo i Zdravljak u Rapcu, te na prodavaonice Ravni, AC Marina i Allegro! Akcijska prodaja, rasprodaja i popust ne provode se u marketu Zdravljak u Rapcu, te u prodavaonicama AC Marina i Allegro!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se