Privola kandidata za posao

Unosom kvačice u prazni kvadratić dajem privolu JEDINSTVO d.o.o., Pulska 3, 52 220 Labin, OIB: 29947239127, da obrađuje moje osobne podatke, i to sve podatke koje sam unio u formu prijave na web stranici www.jedinstvo-labin.hr, kao i sve ostale podatke sadržane u dostavljenoj molbi i/ili životopisu, i to primjerice, no ne isključivo, sljedeće podatke: ime i prezime, adresa, kontakt broj, e-mail, osobni identifikacijski broj, spol, dan, mjesec i godinu rođenja, državljanstvo, prebivalište, odnosno boravište, stručno obrazovanje, posebne ispite i tečajeve koji su uvjet za obavljanje posla, podatke o prethodnim radnim iskustvima, fotografiju, a sve u svrhu zapošljavanja u JEDINSTVO d.o.o. 
 
Upoznat/-a sam da je svrha obrade mojih osobnih podataka zapošljavanje u JEDINSTVO d.o.o., te u tu svrhu i dostavljam podatke.  
 
Upoznat/-a sam da se moji osobni podaci neće dostavljati nikakvim trećim osobama, koristit će ih isključivo JEDINSTVO d.o.o., a u slučaju da isti angažiraju vanjsku tvrtku u svrhu provođenja ocjene kandidata za pojedini posao, suglasan/-a sam da i oni koriste moje osobne podatke u svrhu procjene radi zapošljavanja u JEDINSTVO d.o.o. Upoznat/-a sam da se moji osobni podaci neće prenositi u treće zemlje. 
 
Upoznat/-a sam da imam pravo da od JEDINSTVO d.o.o. zatražim pristup osobnim podacima, ispravak ili brisanje osobnih podataka ili ograničavanje obrade koji se odnose na mene, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu (Agencija za zaštitu osobnih podataka) ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi mojih osobnih podataka i to putem pošte na adresu JEDINSTVO d.o.o., Pulska 3, 52 220 Labin.  
 
Upoznat/-a sam da o postojanju prava da u bilo kojem trenutku povučem privolu, a da to ne utječe na zakonitost obrade koja se temeljila na privoli prije nego je ona povučena. Osobni podaci će se obrađivati i čuvati do povlačenja privole, a najkasnije 2 godine od dana kada sam dao/-a ovu privolu, jer se protekom navedenog roka ne može smatrati da i dalje postoji opravdana svrha za obradu.
Cijene su izražene u eurima s PDV-om! Fiksni tečaj konverzije 1 EUR = 7,53450 kn. Zbog ograničenosti prostora pojedini proizvodi nisu dostupni u nekim prodavaonicama. Rasprodaja pojedinih artikala provodi se zbog ukidanja iz asortimana i traje do prodaje zaliha. Popust na pojedinim artiklima provodi se zbog kraćih rokova trajanja i vrijedi do prodaje zaliha. Artikli označeni oznakom Redovna trajno niska cijena imaju najnižu redovnu cijenu unutar svoje kategorije. Artikli označeni oznakama: Redovna trajno niska cijena, Novo - promocija, Super ponuda imaju redovnu maloprodajnu cijenu. Redovna maloprodajna cijena (Redovna trajno niska cijena, Novo - promocija, Super ponuda) ne odnosi se na markete Apollo i Zdravljak u Rapcu, te na prodavaonice Ravni, AC Marina i Allegro! Akcijska prodaja, rasprodaja i popust ne provode se u marketu Zdravljak u Rapcu, te u prodavaonicama AC Marina i Allegro! Oznaka NC označava najnižu cijenu u posljednjih 30 dana. Artikli označeni oznakom Ograničena cijena prema odluci Vlade Republike Hrvatske od dana 18.9.2023. imaju ograničenu najvišu maloprodajnu cijenu.

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više